Vaste en telescopische stelen voor de F3015

De F3015 heeft verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Deze zogenaamde extensions zijn de oplossing voor het werken op hoogte. U kunt kiezen vaste en telescopische stelen in verschillende maten. Wilt u graag deze uitbreiding van de F3015 gebruiken tijdens uw werkzaamheden? Ga dan langs bij een van deze vele Electrocoup dealers in Nederland en bekijk het aanbod. Voor meer informatie over de extensions kunt u ook verder lezen.

 

Toepassen van de extensions

De F3015 kan worden uitgerust met een reeks vaste en telescopische verlengstokken van 1,20 m tot 3,5 m. Met deze stelen kan een zaagbereik tot 5 m boven de grond worden bereikt. Verder wordt de snoeischaar aangestuurd door een microschakelaar geïntegreerd in de schuifhendel op de carbon buis. Met behulp van een enkele kabel vanuit de accu wordt de schaar bedient. De besturingsinformatie wordt direct gecentraliseerd door een elektronische microkaart in de steel.

Extensions

Wilt u uw elektrische snoeischaar uitbreiden met een vaste of telescopische steel zodat u ook op grote hoogte kunt snoeien? Breng dan een bezoek aan een van de officiële Electrocoup-dealers in Nederland.

Vragen over dit product?

We helpen u graag. Neem contact op met uw dealer of bel met Electrocoup.