Electrocoup F3015

Op zoek naar een elektrische snoeischaar die compact en licht is? Dan is de Electrocoup F3015 het model dat u zoekt. De F3015 bouwt voort op zijn voorgangers en is een betrouwbaar gereedschap van hoge kwaliteit. Het model is ontworpen voor professionals en wordt goedgekeurd door al zijn gebruikers over de hele wereld. Meer weten over de Electrocoup F3015? Lees dan verder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen.

 

Koolborstelloze motor en lithium-ionbatterij

Bij de ontwikkeling van dit nieuwe model zijn met de grootste zorg hoogwaardige materialen geselecteerd. Daarnaast is er uitgebreid onderzoek gedaan om de compactheid en het gewicht van de belangrijkste onderdelen van de F3015 te optimaliseren. Het model is voorzien van een koolborstelloze motor en lithium-ionbatterij.

Verder heeft de elektrische snoeischaar drie verwisselbare koppen, met elektronisch verstelbare halve opening, elektronisch instelbare overbite en een DSES-beveiligingssysteem. De aluminium kop is gemaakt van een speciale legering voor de ruimtevaartindustrie. U ontvangt daarom ook een levenslange garantie op deze aluminium kop.

De F3015 en F3010, uit een geleidende veiligheidshandschoen, aangesloten op een DSES-specifieke spiraalkabel (Extra Electronic Safety System). Het dragen van de handschoen die is aangesloten op het elektronische DSES-systeem verhoogt de veiligheid van de gebruiker en vermindert zo het risico op letsel. In feite, zodra de snijkop en de geleidende handschoen in contact komen, wordt het sluiten van het mes onmiddellijk gestopt en keert het mes terug naar de open positie. De messen kunnen dus niet meer sluiten en het ongeval wordt voorkomen.

Electrocoup F3015

Denkt u dat de Electrocoup F3015 de ideale elektrische snoeischaar voor u als professional? Gaan dan langs bij een van de vele officiële Electrocoup-dealers in Nederland.

Vragen over dit product?

We helpen u graag. Neem contact op met uw dealer of bel met Eletrocoup.

standaard-kit

Standaard kit

electrocoup_f3015_kit_medium_broche

Medium kit

electrocoup_f3015_kit_maxi_broche

Maxi kit