Elektrische bindtang A3M v2 van Electrocoup

Maak kennis met de A3M V2.0. De A3M V2.0 is een elektrisch bindtang dat het binden van wijnstokken gemakkelijk maakt. Het zeer veelzijdige apparaat is onder andere geschikt voor het toepassen van een simpele, dubbele of gebogen Guyot. Heeft u interesse in deze elektrische bindtang van Electrocoup? Ga dan langs bij uw dichtstbijzijnde Electrocoup-dealer. Voor meer informatie over dit model kunt u uiteraard ook verder lezen.

 

Wijnstokken binden

De A3M V2.0 is een elektrisch bindapparaat die gebruikt wordt voor het binden van wijnstokken. Het toestel is compatibel met alle Electrocoup-batterijen. Zo kan hij onder andere gecombineerd worden met de ultracompacte batterij van de F3015.

De snoeischaar is uitgevoerd met een ultrasnelle draadrolwissel. Deze is gemakkelijk toegankelijk en geeft de mogelijkheid om de draadrol binnen slechts enkele seconden te verwisselen. Verder bedraagt de knooptijd minder dan 0,4 seconden.

Bindtang A3MV2

Wilt u als professional graag de Elektrische bindtang A3M v2 van Electrocoup gebruiken? Ga dan langs bij een van de officiële Electrocoup-dealers in Nederland.

Vragen over dit product?

We helpen u graag. Neem contact op met uw dealer of bel met Electrocoup.